Hogyan nyerhetsz 3 dimenziós totálképet a szervezeted állapotáról? (x)

A teljes tested 3D-s ESG vizsgálata révén. De most még többet is nyerhetsz, ha részt veszel legújabb nyereményjátékunkban. Játssz és nyerj, akár hosszabb életet is a nyereménnyel!

A nyereményjáték a cikk végén tölthető ki, a cikkben talált információk alapján.

Mivel a jövőbeni egészségedért csak a jelenben tehetsz, ezért érdemes megragadni minden olyan lehetőséget, amivel teljesebb képet kaphatsz az egészségi állapotodról, hogy hatékonyan javíthass rajta.

Ki mondta, hogy az életed nem lehet hosszabb?

Csak azon múlik, hogy mennyire és milyen minőségben figyelsz oda önmagadra testileg, lelkileg, szellemileg. Az első az alapja mindháromnak.

A Párizsi Orvostudományi Egyetem munkatársai által kifejlesztett modern diagnosztikai eljárás a test egészének egy időben történő vizsgálatát teszi lehetővé.

Nyerj 3D-s ESG vizsgálatot!

Egy fájdalommentes vizsgálat, amivel alig 5 perc elegendő az eredményhez

Ahhoz, hogy totálképet kaphass a szervezetedben zajló folyamatokról, mindössze egy speciálisan kialakított ülésben kell helyet foglalnod, ami alig 5 perc alatt elkészíti a 3 dimenzióban látható képet a „belsődről”. Egy ilyen térkép nem csak Neked kincs, de az orvosodnak is, aki az eredmény alapján pontos iránymutatást tud adni a továbbiakra. A teljes test diagnosztikája során, a sejtközi tér állapotát mérik fel. Kiderül, milyen betegségek rejtőzhetnek benned, vagy alakulhatnak ki nagyobb eséllyel a későbbiekben.

Amiről képet kapsz

 • Szív
 • Agy
 • Vese
 • Tüdő
 • Máj
 • Gyomor
 • Csontrendszer
 • Endokrinrendszer
 • Neurológiai rendszer

Továbbá: a légutak állapotáról, a daganatos betegségekre való hajlamodról, a mozgásszervi elváltozásokról, és azok mértékéről, valamint a bélflórád állapotáról.

Néhány statisztikai adat, ami indokolttá teszi a vizsgálatot

 • 34 ezren vesztik életüket rák miatt, és évente 75 ezer új rákos beteget regisztrálnak Magyarországon.
 • Világszerte évente 4 millióan küzdenek szív- és érrendszeri betegségekkel. Ez az összes elhalálozás közel felét teszi ki.
 • Hazánkban kb. 700 000-ren élnek együtt a diabétesszel és annak valamennyi kockázatával. (vakság…stb.)

Ezek a kórok megelőzhetőek lennének, mert nagy részüket nem genetikai, hanem környezeti, életmódbeli tényezők okozzák!

Amikor nem végezhető el a vizsgálat

 • peacemakert viselőknél;
 • a terhesség 28. hete után;
 • nagyobb méretű fém implantátum esetén.

Hajas László, mesterfodrász is részt vett a vizsgálaton,
amiről a következőképpen számol be:

„A három-dimenziós képernyőre kivetített belső szerveimről készült képek pedig egyszerűen szenzációsak voltak. Maximálisan hihetővé tette a hallottakat. A gép hihetetlen gyorsan átvizsgálja az emberi testet és kiértékeli az eredményt. Talán ezért nem is véletlen, hogy Franciaországban már be akarják vezetni, mint új orvosi diagnosztikai rendszert. Ami nekem még egy hatalmas pozitívum volt, hogy a beszélgetés végén kaptam egy kinyomtatott vizsgálati eredményt összesítő füzetet. Ez nagyon jó, mert utólag is meg tudom nézni az eredményeket, átlapozhatom bármikor, s a következő vizsgálat alkalmával össze is tudom hasonlítani az értékeket. Én magam is a vizsgálat során teljesen érthető magyarázatot kaptam szervezetem működésére, ami nagyon szimpatikus és meggyőző volt, ezért vagyok zászlóvivője az ilyen egészségvédő és megelőző programoknak. Ahogy hallom valakinél, hogy bármilyen probléma felmerül, azonnal küldöm a Life Code Centerbe. Eddig még mindenki tényleg megelégedéssel jött vissza. Én csak olyan dolgot szeretek ajánlani, amiben hiszek, bármi is legyen az. Ez most tényleg ilyen, ebben hiszek.”

Mit nyerhetsz?

Egeszsegugyelet ESG nyereményjátékA LifeCode Orvosi Központ / Magyar Kutató Zrt. közreműködésének köszönhetően most Te is nyerhetsz egy teljes testes 3D-s ESG vizsgálatot. Az eredménnyel se hagynak magadra, mert a belső „térképed” elkészülése után egy 40-50 perces személyes ORVOSI konzultáción vehetsz részt.

Pontról-pontra kielemzik Neked érthető nyelven a szerveid, a testrészeid állapotáról kapott eredményeket, felmerülő kérdéseidre is választ kapsz.

Rizikófaktoraid tükrében és az orvosi tanácsoknak köszönhetően többek között megelőzheted a rák, a szívbetegségek, a metabolikus szindróma, a diabétesz kialakulását, illetve probléma esetén terápiára is javaslatot kapsz.

És ez még mindig nem minden

Mert a vizsgálati eredményekről egy 25-40 oldalas tanulmányt is küldenek neked e-mailben. A benne található szakszerű egészségügyi információk a későbbiek során is segíthetik az életed.

Ráadásul a nyeremény átruházható!

A nyereményt a Medibon – egészségügyi bónok szolgáltatója ajánlotta fel egy Medibon bón formájában, ami a vizsgálatra szóló beutalóként is felfogható, és egyben fizető eszközként is funkcionál az ESG állapotfelmérésre a LifeCode Orvosi Központban.

Így fog kinézni a bónod

(természetesen a nyertes nevével, és egy egyedi sorszámmal ellátva)

Medibon nyereményjáték

A játék ideje: 2016.09.12. – 2016.09.21.
Sorsolás: 2016.09.22.
A nyertest a sorsolás napján e-mailben értesítjük.

Hogyan nyerheted meg a 3D-s teljes testes ESG vizsgálatot?

Válaszolj minden kérdésre helyesen,
és Te lehetsz a szerencsés nyertes,
akit a helyes válaszokat adók közül kisorsolunk!

  Hogyan zajlik a teljes testes 3D-s ESG vizsgálat?

  Mint egy hagyományos állapotfelmérés.Ultrahanggal történik.A vizsgálat fájdalommentes, ami során egy háromdimenziós scan készül a teljes testről.

  Kik fejlesztették ki a modern diagnosztikai módszert?

  A Párizsi Orvostudományi Egyetem munkatársai.Magyar orvosok.Egy indiai guru.

  Körülbelül mennyi idő alatt készül el a testedről a scan?

  Több nap alatt.Mindössze 5 perc alatt.Órák alatt.

  Név:

  Email cím:

  Nem:

  Életkor:

  Lakóhely:

  A Nyereményjáték szabályzatot elfogadom

  A nyeremények felajánlója a Medibon

  Weboldal: medibon.hu
  Wavita.hu a Walmark webáruháza
  Hirdetés