Édes álmok anti allergia és asztma parajdi sópárna csomag

Parajdi sópárna nyereményjáték.

Nyerd meg a parajdi sót forgalmazó Életsó parajdi só- és illatpárna csomagját, és legyenek szépek az álmaid.(X)

Mindig is hajlamos voltál a felső légúti panaszokra? Allergiás vagy, vagy asztmával küzdesz? Dohányzol? Esetleg gyermeked birkózik az említett tünetek valamelyikével? Bármelyik eset igaz rád, ajánljuk figyelmedbe az Életsó Parajdi só- és illatpárna csomagját, mely alapjaiban teszi nyugodtabbá a pihenés óráit, enyhíti a felső légúti, illetve a gyulladásos panaszokat. Kicsiknek nagyoknak egyaránt ajánljuk. A nyereményjáték a cikk végén tölthető ki a cikkben talált információk alapján.

Édes álmok anti-allergia és – asztma parajdi sópárna csomag

A parajdi só egyike a világ legjobb minőségű sóinak. Ezt elsősorban a benne található 84-féle ásványi anyagnak és nyomelemnek köszönheti, valamint annak a ténynek, hogy mindenféle adalékanyagtól és csomósodásgátló szertől mentes, 100%-ban természetes só.

Az asztmatikus tünetek enyhítésében természetes antihisztaminként játszik szerepet, miközben semmilyen mellékhatást nem okoz. Belélegezve tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában, fertőtlenítő, méregtelenítő hatással bír, arról nem beszélve, hogy növeli a tüdő kapacitását is.

Miért szeretheti az Életsó levendulás parajdi sópárnáját?

A szervezet folyamatosan szennyeződik az életünk során. Gondoljunk csak arra, egy-egy ételből milyen adalékok kerülhetnek a testünkbe, vagy a városi szmogra, és a passzív vagy aktív dohányzás maradékaira a tüdőnkben. A szülők életvitele kihat a születendő gyermekre is.

Egyre több felnőtt, és egyre több gyermek küzd asztmatikus, allergiás, légúti panaszokkal, melyek az alvást is alaposan megnehezítik. A mindennapi stresszről nem is beszélve.

A parajdi sópárna alternatív, egyben természetes enyhülést nyújt a tüdő és a felső légutak panaszaira, levendulával elegyítve nyugtató, stresszoldó hatása is érvényesül, ami következtében az alvást is pihentetőbbé teszi.

Mire ajánljuk az Életsó levendulás parajdi sópárnáját?

Az Erdélyben található Parajdi Sóbánya jótékony hatásai miatt világszerte híres az asztmások, allergiások, tüdőbetegek körében. Az Életsó levendulás parajdi sópárnája 1,5 kg parajdon bányászott sót tartalmaz, levendulával elegyítve. A parajdi só hőtartó képességének köszönhetően hidegen, melegen alkalmazható. Előbbi esetben zúzódásokra, migrén enyhítésére, gyulladások csökkentésére javasoljuk. Melegen ajánljuk fül-orr-gége panaszok, arcüreggyulladás esetén.

A sópárna a test természetes hőjét is felveszi, amennyiben alvás közben magunkhoz öleljük, és így is folyamatosan kifejti tüdőtisztító hatását. Alvás közben a kellemes levendula illat körülölel, és csökkenti a nap során felgyülemlett feszültségeket, elmélyítve ezáltal a pihenést.

Kifejezetten javasoljuk a következők esetén:

 • Felső-légúti megbetegedésekre, légúti allergiákra (pollen, toll, pihe, stb.),
 • szénanáthára, asztmára, náthára, légzéselégtelenségre, tüdőtágulásra, fül-orr-gége fertőzésekre,
 • hörghurut, arcüreggyulladás esetén,
 • dohányzás okozta irritációkra, horkolásra,
 • állandó köhögésre,
 • alvászavarra,
 • stressz, kimerültség esetén,
 • a megelőzés, a könnyű légzés elérése érdekében
 • reumatikus panaszok, ízületi- és izomfájdalmak esetén,
 • gerinc- és derékfájdalmakra,
 • rovarcsípés enyhítésére hidegen… stb. 

Néhány szó az Életsóról

Az eletso.hu oldal célja a természet gyógyító kincseinek kiaknázása az egészséges, kiegyensúlyozott életmód, a tiszta test, tudat szolgálatában. Termékeikben elsősorban az Erdélyben bányászott, Parajdi só gyógyerejét, és a nagyanyáink idején sikerrel alkalmazott gyógynövények jótékony hatásait tapasztalhatja meg. Ez a természetes „ötvözet” adja sópárnáik hatékonyságát is.

Amit ezzel a nyereményjátékkal nyerhetsz

A csomag tartalmaz egy darab levendulás parajdi sópárnát hozzáillő levendula mintás huzattal, ami nem csak a felső légúti panaszok, ízületi gyulladások, ficamok stb. esetén jöhet jól, de a feszült idegeket is hatékonyan nyugtatja. Ebben a párnában az egészséges Parajdi sóőrleményt a levendula gyógyhatásaival ötvözték. A levendula fokozza a testi-lelki frissességet, nyugtatja az idegeket, feszültségoldó hatású, enyhíti a fejfájást, javítja a hangulatot, tisztítja a légutakat, elősegíti a jó alvást. Utóbbi hatás miatt a levendulás Parajdi sópárna kitűnő alvópárnának is.

A parajdi sós fülpárna szintén megtalálható ebben az összeállításban, mely mellékhatásoktól mentes gyógyír fülgyulladásra, és gyermekeknek is melegen ajánlott. Végül, de nem utolsó sorban az Életsó összeállításából nem maradhatott ki a molyűző, nyáridéző Levendulás illatpárna sem, amivel a tihanyi levendulamezők illatát csempészheted otthonodba.

A nyereményjáték kérdéseire helyes választ adók között, egy Életsó Parajdi só- és illatpárna csomagot sorsolunk ki.

A nyeremény-csomag tartalma:

 • 1 darab levendulás parajdi sópárna hozzáillő levendula mintás huzattal
  (20 x 28 cm-es méretű, 1,5 kg finomszemcsés, természetes Parajdi sót és hozzáadott levendulavirágot tartalmaz)
 • 2 darab natúr parajdi sós fülpárna
 • 1 darab levendulás illatpárna

= 6.190 Ft értékben (+ 990 Ft értékű ingyenes házhoz szállítás futárszolgálattal)

Életsó nyeremény-csomag
A játék ideje: 2016. február 15 – 2016. február 29.
Sorsolás: 2016. március 1.
A nyertest a sorsolás napján e-mailben értesítjük.

Válaszolj minden kérdésre helyesen, és nyerj!

  Hogyan játszik szerepet a parajdi só az asztmatikus tünetek enyhítésében?

  Inhalátorként.Természetes antihisztaminként.Adalékanyagmentes sóként.

  Hol bányásszák a parajdi sót?

  Pakisztánban.Lengyelországban.Erdélyben, a Parajdi Sóbányában.

  Mire jó a parajdi sópárna?

  Vitaminhiány, vashiány esetén.Felső légúti panaszok, allergia, asztma, zúzódások, fülgyulladás stb. esetén.Lábtörésre.

  Név:

  Email cím:

  A Nyereményjáték szabályzatot elfogadom

  A nyeremények felajánlója az Életsó

  Weboldal: eletso.hu
  Wavita.hu a Walmark webáruháza
  Hirdetés

  Nézd meg ezt is

  Sóterápia a tüdő és a bőr egészségének megőrzéséért

  Köztudott, hogy a sós levegő pozitív hatást gyakorol egészségünkre. Cikkünkből mélyebben tájékozódhatsz arról, hogy egészen …