Bőség, egészség egy csomagban

Bőség, egészség egy csomagban

Nyerd meg az Életsó parajdi sós bőségcsomagját, és töltsd fel egészséges alapanyagokkal a konyhád! (x)

Szeretnél egészségesen táplálkozni, tartasz az élelmiszerekben található adalékanyagok esetleges negatív hatásaitól, vagy éppen valamilyen egészségügyi probléma tette indokolttá számodra az életmódváltást? Bármelyik eset is igaz rád, ajánljuk figyelmedbe az Életsó parajdi sós termékeit, melyek alapjaiban teszik egészségesebbé a főztjeidet.

Az egészséges ételek alapjai

Egészséges parajdi só.Az Erdélyből származó, Parajdon bányászott parajdi só egyike a világ legjobb minőségű sóinak. Ezt elsősorban a benne található 84-féle ásványi anyagnak és nyomelemnek köszönheti, valamint annak a ténynek, hogy mindenféle adalékanyagtól és csomósodásgátló szertől mentes, 100%-ban természetes só. Valódi éltető alapelem az emberi szervezet számára, amit nem lehet a finomított, adalékanyagoktól telített konyhasóval helyettesíteni, pótolni. Alapjaiban teszi egészségesebbé az ételeinket.

A só minden élelmiszerben megtalálható, de nem mindegy milyen minőséget képvisel. Ha a parajdi sót választod, az egyik legjobbal szórhatod meg ételeidet. Még több természetes megoldással töltheted fel a kamra polcait, ha az ízfokozót, más néven a nátrium-glutamátot is kiiktatod az ételeidből, a szintén adalékanyag-mentes parajdi sós ételízesítő révén, ami szárított zöldségekkel is gazdagabbá teszi a főtt vagy sült fogásokat.

Szerek, amiket akkor fogyasztunk, ha nem figyelünk az alapanyagokra

E621, E536 – A két leggyakoribb E-betűs összetevő a Nátrium-glutamát és a kálium-ferrocianid. Az előbbi a leggyakoribb ízfokozó, az utóbbi pedig a hagyományos konyhasóhoz adagolt csomósodásgátló szer.

Nátrium-glutamát mentes ételízesítő.

A boltok polcain található ételízesítők, leveskockák, zacskós levesek sikerét elsősorban a Nátrium-glutamát adja, mely hatására fokozottabb ízélményt kapunk. Ugyanakkor sokak szerint a szervezetben történő felhalmozódása hosszú távon ártalmas lehet. Az ízek mellett ugyanis a szívverést is fokozhatja, depresszióhoz, fejfájáshoz, mellkasi fájdalmakhoz vezethet.

A leggyakoribb sóhoz adagolt csomósodásgátló szert a kálium-ferrocianidot, ami a ferrocianidok káliummal alkotott vegyülete, szintén gyakran és sok helyen szórják az ételbe, lévén, hogy a legtöbb, boltban kapható konyhasó tartalmazza.

Annak ellenére, hogy a cianidionok meglehetősen mérgezőek, a vasatommal kapcsolatban álló ferrocianidok kis mennyiségben nem mérgezőek ugyan (határérték 20 mg/kg termék), de hevítés hatására mérgező anyag szabadulhat fel.

Az Életsó parajdi sós termékei abszolút mentesek ezektől az adalékanyagoktól, így, ha ezekkel főzöl biztos lehetsz benne, hogy egészségesen fűszerezted az étkeidet.

Amit ezzel a nyereményjátékkal NYERHETSZ

Elsősorban egészséget, ami a 100%-ban természetes adalékanyag-, színezék-, csomósodásgátló-, és ízfokozómentes Életsó csomag tartalmának köszönhető.

A nyereményjáték kérdéseire helyes választ adók között, egy Életsó parajdi bőségcsomagot sorsolunk ki.

A nyeremény-csomag tartalma:

  • 1 kg Adalékanyag-mentes parajdi sós ételízesítő
  • + 2 kg Adalékanyag-mentes parajdi étkezési só
  • + 250 gramm Adalékanyag-mentes, parajdi sós Magyaros fűszersó
  • + 250 gramm Adalékanyag-mentes, parajdi sós Szárnyas sült fűszerkeverék

= 4.850 Ft értékben ( + 990 Ft értékű ingyenes házhoz szállítás futárszolgálattal)

Életsó nyeremény-csomag

A játék ideje: 2015. december 7. – 2015. december 16.

Sorsolás: 2015. december 18.
A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük.

A nyeremények felajánlója az Életsó

Weboldal: eletso.hu
Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Sóterápia a tüdő és a bőr egészségének megőrzéséért

Köztudott, hogy a sós levegő pozitív hatást gyakorol egészségünkre. Cikkünkből mélyebben tájékozódhatsz arról, hogy egészen …