Az Anyák Házáért futnak

2016. május 27-29. között rendezik meg hazánk egyik legnépszerűbb sporteseményét, az NN Ultrabalatont. Közép-Európa leghosszabb futóversenyén képviseltetik magukat az SCA Hygiene Products Kft. csapatai váltóban, hogy futásukkal a Bethesda Anyák Háza követeként hívják fel a figyelmet az intézmény hiánypótló küldetésére.

Az Ultrabalaton sportesemény célja, hogy körbefussuk vagy kerékpározzuk a Balatont, megismerjük a szívünknek kedves tó környékét, önmagunkat és csapattársainkat.

Ultrabalaton futás az Anyák Házáért

A sportrendezvényen négy csapat indul el váltóban az SCA Hygiene Products Kft. futójaként, hogy felhívják a figyelmet a Bethesda Gyermekkórház udvarán található Bethesda Anyák Házára, amely kulturált szállást nyújt az égéssérült gyermekek hozzátartóinak.

Országszerte sok édesanya nem tud gyermeke mellett lenni a kórházi kezelés idején, amikor pedig leginkább szükségük lenne a gondoskodó ápolásra.

Az Anyák Háza célja, hogy a hosszabb ideig gyógyuló gyermekek szüleinek segítséget nyújtson abban, hogy a kórházi ápolás ideje alatt is a gyermekük mellett lehessenek.

Összesen 9, beteg gyermekét kísérő hozzátartozó számára tudnak szállást biztosítani. Ezen túl a kapacitások folyamatos bővítésén dolgoznak, további helyiségek kialakítása van folyamatban.

A kezdeményezést számos hazai és nemzetközi együttműködő partner segíti, többek között Kováts Adél színművésznő, Jaksa Petra önkéntes tűzoltó, valamint az SCA Hygiene Products Kft. a cég társadalmi felelősségvállalási stratégiájának részeként.

 

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Anyák Háza öt helyen az országban

5 Anyák Háza várja a beteg gyermekek családjait

2018 VÉGÉTŐL ORSZÁGSZERTE ÖT ANYÁK HÁZA VÁRJA A BETEG GYERMEKEK CSALÁDJAIT Kiosztották annak az Anyák …

Vélemény, hozzászólás?