Amiről senki nem beszél – Mi lesz a kezeletlenül hagyott betegségekkel a koronavírus alatt és után? –

Budapest, 2021. február 16. – A Medibon csapata azon munkálkodik, hogy a koronavírus veszélye mellett se sikkadjanak el az egyéb betegségek és kezelésük. A Medibon bónjai több mint 7 éve juttatják hozzá vásárlóikat kedvezményeikkel a magánegészségügyi intézmények színvonalas ellátásához. Jelenleg gőzerővel dolgoznak azon, hogy felkutassák azokat az egészségügyi szolgáltatókat, szolgáltatásokat, melyekkel a vírusveszély idején is élhetünk.

Medibon támogatói bón

A Medibon oldalán az Ajánlatok menüpontban aktuálisan szereplő valamennyi egészségügyi és egyéb szolgáltatás elérhető. „Azontúl, hogy igyekszünk a vírus-vészhelyzet idején is lehetőséget kínálni vásárlóinknak a gyógyulásra, egészségmegőrzésre, betegségmegelőzésre a különböző vizsgálatok elérhetővé tétele révén, jelenleg a csapatunk azért is hajt, hogy minél szélesebb szolgáltatási körrel álljunk elő, miután már szabadabban is lehet orvoshoz fordulni a panaszokkal.

A hírek szerint az Oxfordi Egyetem és a német CureVac kutatói is jól haladnak a koronavírus elleni vakcina fejlesztési munkálataival, így akár már az ősz környékére elkészülhet a COVID-19 elleni vakcina. Nagyon bízunk ebben. Mi is a #MaradjOtthon hívei vagyunk, ezért csak annak javasoljuk, hogy vizsgálatra, kezelésre menjen, akinek feltétlenül szükséges. Akiknek viszont az, az oldalunkon aktív ajánlatokra folyamatosan számíthat, jelenleg is igénybe lehet venni azokat”-mondta Walkó Boglárka, a Medibon oldalát üzemeltető Bonmedibon Kft. ügyvezetője.

7 éves fennállásuk során eddig több mint 100 partnerrel dolgoztak együtt, közel 50.000 bónt értékesítettek, több mint 20.000 vásárló elégedettségét tudhatják magukénak, a Medibon Napról napra jobban nevű Facebook oldala 11.000 követővel dicsekedhet. Az ügyfélközpontú szemléletet az oldalukon olvasható pozitív vásárlói visszajelzések is igazolják.

„Most is és a jövőben is teszünk azért, hogy a hozzánk fordulók időben juthassanak a számukra szükséges vizsgálatokhoz, szűrésekhez, kezelésekhez, orvosi ellátáshoz – ezen a téren szorosan együttműködünk kiemelt partnerünkkel, az orvosajánló csapatával – legyen szó ultrahangos vizsgálatról, CT vagy MR vizsgálatokról, ízületi, szív, érrendszeri panaszokról, laborvizsgálatokról stb. Igyekszünk valamennyi területen támogatni vásárlóink egészségét a járvány-veszély után is” -tette hozzá Walkó Boglárka.

Azok, akik szeretnék aktívan segíteni a Medibon munkáját, ide kattintva megtehetik támogatói bón vásárlásával, mely révén a járványveszélyt követően (is) időben intézhetik egyéb egészségügyi (vizsgálati/kezelésbeli) elmaradásaikat, és ilyen formában soron kívül juthatnak hozzá ezekhez!

Kapcsolódó weboldalak:
Támogatói bón oldala
Ajánlatok oldal
A Medibonról bővebben a Klubrádióban – Interjú

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Mikor kell orvoshoz menni a köhögéssel?

A köhögés a légúti védelem része, azt jelzi, hogy a légutakba valami olyan anyag, idegentest került, amelyet a szervezet ezzel próbál meg onnan eltávolítani.

Vélemény, hozzászólás?