Ma már a pénisz-helyreállítás is működik!

Sikeresek Mohamed Abbad pénisz-helyreállító műtétei

Igen! Az orvostudomány képes pótolni, ha valamilyen baleset során olyan mértékben sérül a hímvessző, hogy gyakorlatilag a beteg képtelenné válik a szexuális kapcsolat kialakítására, bár rendkívül összetett műtétek során. A tudomány segítségével viszont megoldható, hogy a péniszt újra működőképessé tegyék.

Pár évvel ezelőtt ismertté vált Mohamed Abbad története, akinek egy szörnyű baleset megváltoztatta életét. Mohamed, aki Edinburghben él kisgyermekkora óta bonyolult műtétsorozatokon esett át, hogy férfiasságát amennyire csak lehet, helyrehozzák.

Három évvel ezelőtt azonban orvosai azon kezdtek dolgozni, hogy Mohamed akár szexuális együttlétekre is képes legyen. Az orvostudomány sikere, hogy pár nappal ezelőtt, úgy tűnik sikerült elérni a célt.

Mohamed Abbad 6 éves korában veszítette el autóbalesetben péniszét, amelynek következtében 43 évesen is szűz. Feleségét úgy vette el 3 évvel ezelőtt, hogy nem mondta el az igazságot, házassága azóta tönkre ment. Gyermekkora óta több mint 100 műtéten esett át, problémáját azonban csak napjainkra sikerült megoldani.

Először csak egy olyan csövet építettek be, amely segítségével vizelni tudott, most viszont egy pumpa segítségével Mohammed pár másodperc alatt irányítani tudja merevedését, amelyet a szexuális aktus befejeztével saját maga tud leállítani. Pénisz helyett egy cső van beépítve, amelyet Mohamed egyik végtagjáról vett bőrrel fedtek be.

Mohamed elmondása szerint nagyon várja, hogy „kipróbálja” egy dologban azonban némileg zavarja: az alvást nehezíti, mivel kényelmetlen. Az egyelőre nem derült ki, hogy gyermeknemzésre képes lesz-e, de Mohamed korábbi nyilatkozataiból kiderült nagyon szeretne saját gyerekeket.

Forrás: Thesun.co.uk

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?