Wavita egészség webáruház
Hirdetés
KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!
Hirdetés

Magyar biokozmetikum kapta a wellness-Oscart

Az Európa legjobb kozmetikai innovációjának járó díjat magyarok által fejlesztett biokozmetikumok nyerték el. Az European Health & Spa Awards idén hetedik alkalommal került megrendezésre, itt adták át a wellness-Oscarnak is nevezett elismerést.

egeszsegugyelet-friss-hirek-wellness-oscar-nagy

A mySpirit Skincare magyar fejlesztésű biotermékcsalád kapta az év kozmetikai innovációjának járó díjat a legjobb egészség- és wellness szolgáltatásokat, márkákat és vállalatokat elismerő European Health & Spa Awards-on.

A „Legjobb Spa Termék – Kozmetikai Innováció” címért versenyző márkákat szigorú pontrendszer szerint értékelte a független, nemzetközi szakértőkből létrehozott zsűri. Szépségipari szakértők és mesterkozmetikusok tapasztalatainak felhasználásával, valamint egy részletes kérdőív és kilenc szempont alapján történt a pontozás. Az elbírálók az egészség, a dizájn, a kreativitás, és technológia mellett, a fenntarthatóságot, a környezet és a társadalmi felelősségvállalást is figyelembe vették.

Hazai szakemberek közreműködésével, többéves kutatómunka révén fejlesztették ki a mySpirit Skincare biokozmetikumokat, melyek termékcsaládjába 21 fogyasztói és 6 professzionális felhasználásra készült termék is tartozik.

Biokontroll tanúsítvány igazolja, hogy a kozmetikumok mezőgazdasági összetevői több mint 95 %-a ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyagok, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

Forrás: HVG

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Smink természetesen – ásványi és organikus smink

Sokunknak újszerű és ismeretlen, hogy a natúr sminkek pontosan miből is tevődnek össze, milyen eljárás …

Vélemény, hozzászólás?