Összefogás az Anyák Házáért!

2015. szeptember 13-án rendezték a jubileumi 30. Wizz Air Budapest Félmaratont. Az eseményen elindult a Bethesda Gyermekkórház és az SCA Hygiene Products Kft. közös csapata és 128 lelkes támogató, hogy részvételükkel az Anyák Háza novemberi átadását támogassák.

egeszsegugyelet-friss-hirek-felmaraton-nagy2

Országszerte sok édesanya nem tud gyermeke mellett lenni a kórházi kezelés idején, amikor pedig leginkább szükségük lenne a gondoskodó ápolásra. Az Anyák Háza a Bethesda Gyermekkórházban működő Országos Gyermekégés-központban hosszabb ideig gyógyuló gyermekek szüleinek nyújt majd segítséget abban, hogy a kórházi ápolás ideje alatt is a gyermekük mellett lehessenek.

A 2015. szeptember 13-án, vasárnap a Városligetben elrajtolt félmaratonon együtt indult a Bethesda Gyermekkórház és az SCA Hygiene Products Kft. csapata. Az SCA munkatársai az Anyák Háza futó követeiként hívják fel a figyelmet a kezdeményezés fontosságára.

egeszsegugyelet-friss-hirek-felmaraton-nagy1

A rajtot megelőzően a sajtó nyilvánossága előtt az Anyák Házáért indulók egyforma pólóban az Anyák Házára utaló „A” betűt formázva összeálltak, hogy felhívják a figyelmet a támogató összefogásra, amelynek segítségével november 19-én ünnepélyes keretek között átadásra kerül az Anyák Háza, valamint a Törődjünk az élettel elnevezésű programra.

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Anyák Háza öt helyen az országban

5 Anyák Háza várja a beteg gyermekek családjait

2018 VÉGÉTŐL ORSZÁGSZERTE ÖT ANYÁK HÁZA VÁRJA A BETEG GYERMEKEK CSALÁDJAIT Kiosztották annak az Anyák …

Vélemény, hozzászólás?