Wavita egészség webáruház
Hirdetés
KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!
Hirdetés

Hatékonynak bizonyul az ebola ellenszere

Úgy tűnik, sikeresen kifejlesztették azt a vakcinát, amellyel gyógyítható az ebola,valamint hatékonyan véd a halálos betegség ellen. Az oltóanyag 100 százalékos védelmet nyújt az immunizáltnak!

egeszsegugyelet-friss-hirek-ebola-vakcina-nagy

A nyugat-afrikai Guineában végzett klinikai kísérletek sikeresnek bizonyulnak és a vakcina kifejlesztői
bejelentették, az oltóanyag segítségével gyógyítható és megelőzhető lesz az ebolajárvány.

A VSV-ZEBOV nevű vakcinát 4000 olyan embernek adták be, akik valamilyen módon kapcsolatban álltak ebolavírussal fertőzött személlyel. Tíz nappal az oltás után mindegyiküknél 100 százalékos védelmet
állapítottak meg a betegséggel szemben.

Guineában 2013-ban ütötte fel fejét a járvány és több mint 11.000 ember életét követelte.

Bertrand Dranguez, az Orvosok Határok Nélkül (MSF) igazgatója és az ENSZ is úgy nyilatkozott, hogy először van remény egy olyan ellenszer használatára, amellyel a halálos fertőzésláncot megakadályozhatják.

A hírek szerint még legalább két hónap, amíg előtudják állítani a vírus terjedésének megállításához szükséges mennyiséget.

Forrás: erdekesvilag.hu

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Lehet esély a koronavírus teljes kiirtására?

Annak ellenére, hogy egyre több szakértő hangoztatta azt, hogy az emberiségnek meg kell tanulnia együtt élnie a SARS-CoV-2-vel, egy friss tanulmány alapján ugyanakkor lehet esély a kórokozó teljes kiszorítására.

Vélemény, hozzászólás?