Segíts dönteni 3 millió forint sorsáról!

Idén ismét bárki hozzájárulhat a hazai gyermekegészségügy támogatásához, amihez mindössze egyetlen kattintásra van szükség. A K&H gyógyvarázs karácsonyi szavazásán 2015-ben három intézményre lehet szavazni, ahol végül a kialakult sorrend alapján dől el, hogyan oszlik meg közöttük az összesen 3 millió forint értékű támogatás.

A program 2004-es indulása óta az ügyfelei és partnerei megajándékozására félretett összeget is a hazai gyermekegészségügyi intézmények megsegítésére ajánlja fel. A karácsonyi támogatás révén az elmúlt 11 évben már 92 millió forinttal segítette az orvosok, ápolók okos döntéseinek meghozatalát, munkájuk hatékonyabbá tételét.

A K&H gyógyvarázs karácsonyi szavazásában bárki részt vehet, és így segíthet eldönteni, hogy a három jelölt intézmény milyen értékben kapjon a gyermekek vizsgálatához, kezeléséhez, gyógyításához szükséges eszközöket.

Az idei évben felajánlott 3 millió forintból egy kórházat, egy rendelőintézetet, és egy mentőállomást támogatnak.

Újabb adomány az egészségügyben.

A jelöltek:

  • Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház (Szentes)
  • XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat (Budapest)
  • Törökszentmiklósi Mentőállomás

A szavazás eredményeként a legtöbb szavazatot kapó intézmény 1,5 millió, a második helyezett 1 millió, a legkevesebb voksot gyűjtő pedig 500 ezer forint értékben kap műszereket az említett program keretében.

„Az idei karácsonyi támogatás egy újabb állomása a K&H 12 éve tartó társadalmi felelősségvállalási programjának, amellyel a magyar gyermekegészségügyet segítjük. Ennek keretében már több mint 551 millió forintot adományoztunk a gyermekeket gyógyító intézményeknek, és ezzel több százezer kis beteg gyorsabb gyógyulásához járultunk hozzá, elősegítve, hogy mielőbb újra teljes életet élhessenek”– mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

„A karácsonyi támogatás alkalmából most ismét a nagyközönség tagjait kérjük, segítsenek dönteni a 3 millió forint sorsáról! Várjuk mindazok szavazatait, akik a legjobban ismerik ezeket az intézményeket, igénybe veszik szolgáltatásaikat, akiknek gyerekeit ezekben az intézményekben ápolják. Voksaikkal most megköszönhetik az ott dolgozó orvosok, ápolók, nővérek munkáját, segíthetik a jövőbeli gyógyítást.”

Látogass el Te is december 31-ig a http://khgyogyvarazs.hu/karacsony2015/ oldalra, és válaszd ki, mely intézmény működését támogatnád a program karácsonyi adománya révén! Tegyünk közösen azért, hogy a kis betegek mielőbb újra teljes életet élhessenek!

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Gyógyvarázs nyertesek

25 gyermekgyógyító intézmény kezdi az évet támogatással

Modern műszerekkel és szebb környezettel gazdagodik az ország 23 gyermekegészségügyi intézménye a K&H gyógyvarázs területi …

Vélemény, hozzászólás?