Mikulástánc a WestEndben

A WestEnd City Center, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat támogatója idén először rendezi meg Mikulástánc nevű vidám, zenés-táncos programját. A szervezők a befolyt összegekből hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermek karácsonyát szeretnék szebbé varázsolni a Gyermekmentő segítségével.

„Táncolj, bulizz és tegyél jót!” felkiáltással hirdeti a WestEnd City Center a 2015. december 6-i Mikulástánc rendezvényét. A bevásárlóközpont 16. éve a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat támogatója, idén ezt a támogatást szeretnék egy kicsit izgalmasabb keretek között megvalósítani, egy nagy, közös Mikulástánc formájában.

A Mikulástáncra regisztrált táncosok után a WestEnd táncosonként 1.000 Ft támogatást biztosít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat részére.

Így a látogatókat úgy vonják be a jótékonykodásba, hogy nem kell fizetniük, pusztán a szórakozató rendezvényen való jelenlétükkel is támogatják a rászoruló gyerekeket. A Mikulástánc promó videója és a koreográfiája megtekinthető az alábbi videón.

A cél a segítőkész gyerekek, és felnőttek találkozása, a jótékonykodás, de nem utolsó sorban a szórakozás is.

A szervezők remélik, hogy legalább 800-1.000 fő elfogadja meghívásukat, és világítós Mikulássapkában táncol majd a WestEnd főbejárata előtti téren.

A regisztrált amatőr táncosok mellett ismert magyar hip-hop csapatokat is hívtak az eseményre. Az első 500 regisztráló a Mikulássapka mellett forró csokit kap ajándékba a Starbucks jóvoltából.

A kampányban és a közös táncban az Irigy Hónaljmirigy tagjai, valamint a No Comment Tánciskola és a Starlight Dance Company csapatok is részt vesznek. A koreográfiát Ódor Dániel, a No Comment Tánciskola alapítója és művészeti vezetője, a Hungary’s Got Talent egyik koreográfusa készítette.

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

NGYSZ pályázat

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázati felhívásai

Jegyekre lehet pályázni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnál. Cikkünkben a pályázat részleteiről nyújtunk tájékoztatást. Hófehérke és …

Vélemény, hozzászólás?