6 szexi mód, hogyan viseld edzés közben a hajadat

Amikor munka után fáradtan az edzőterembe vánszorogsz, vagy éppen nagy nehezen kikászálódsz az ágyból, hogy még előtte legyen időd edzeni, akkor a hajviseleted valószínűleg nem szerepel a prioritások listáján. Minimális erőfeszítéssel akkor is kitörhetsz tippjeink révén a lófarok-rutinjából, ha általában nincs energiád a hajformázásra. Ez a 6 frizura egytől-egyig szuper trendi, és többek között hírességek instagram fotói ihlették.

Fél-copfos edzőtermi frizkó

Különösen jól mutat ez a megoldás félhosszú, illetve kleopátra-típusú hajon, a haj felső részét fogd össze a fülednél, és alakítsd kissé rendezetlen kontyformába az ebből készült kis copfot. Máris kész a stílusos tornatermi haj.

hat edzőtermi hajviselet

A többszintű lófarok

Tegyük a jó öreg klasszikus lófarkat kissé bohókássá. Kösd meg a copfodat fejtetőn, majd két centinként gumizd újra, fordítsd át, és rögzítsd egy-egy átlátszó befőttes gumival. De színes hajgumikkal még vidámabbá teheted a hajadat.Szexi haj edzéshez.

A többszintű lófarok futáshoz

Ha futás közben zavar, hogy a hajad csapkodja a hátad, kiváló megoldás ez az egyszerű, ám annál látványosabb frizura. A füled fölött kösd copfba a hajad egy részét, majd készíts a maradék hajadból további lófarkakat, amiket hajgumival fokozatosan, szintenként egymáshoz rögzítesz. És máris kész a tökéletes futó frizura.

Hajráf saját hajból fonattal

Ehhez csak az kell, hogy a homlokod felett fonj keresztbe egy tincset koszorúként, majd a maradék hajad fond hozzá oldalra, és már kész is.

Aranyos hajak edzéshez.

Halszálka fonás

Elsőre bonyolultnak tűnik, de a látszat csal. Fésüld meg a hajad, az ujjaiddal is lazíts a tincseken, majd a tarkódnál köss egy laza copfot a zuhatagból, és az egészet húzd kicsit oldalra, majd a copfot válaszd ketté. Az egyik szálból fogj ki egy kisebb tincset, és húzd középre, majd az ellenkező szálból szintén fogj egyet, és tedd ugyanezt, és így tovább. Ha ez a leírás nem segít, akkor nézd meg ezt a videót, és biztosan menni fog.

Kötélből is lehet

Ha nem is az idegeid, de a hajad hajazhat egy kötélre. Ehhez mindössze csavargatnod kell kicsit a tincseidet. Persze nem a klasszikus hódítós érteelmben, bár tény, hogy az edzőteremben így is hódíthatsz. Fogd copfba a hajad, majd oszd két egyforma részre, és mindkét tincset csavard ugyanabba az irányba, majd tekerd őket egymásra, és hajgumival rögzítsd. Voilá!

Miért ne lehetnél stílusos az izzasztó edzés során is? Ráadásul a változatosság gyönyörködtet, és nem csak Téged, de a környezetedet is. Mi több, még jobb, ha a frizura nem csak szép, de praktikus is. Jó edzést kívánunk!

Forrás: womenhealthmag.com

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

11 perc az ülőmunka hátulütőinek kompenzálására

Reggel beülünk az autóba, vagy valamelyik tömegközlekedési járműbe, hogy aztán 8-10 órát ülhessünk az irodában a számítógépünk előtt, majd este leülünk a televízió elé még néhány órára. Az egyre nagyobb teret hódító home office szintén nem kedvez a mozgásigényünknek. Ha így belegondolunk, gyakorlatilag egész nap ülünk, mielőtt lefeküdnénk. A testünk és az izmaink ennél többre hivatottak.

Vélemény, hozzászólás?