A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázati felhívásai

Jegyekre lehet pályázni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnál. Cikkünkben a pályázat részleteiről nyújtunk tájékoztatást.

Pályázat gyerekeknek

Hófehérke és a 7 törpe

Általános iskolások részére lehet pályázni a Hófehérke és a 7 törpe című táncjáték előadásának megtekintésére az Erkel Színházban.

Előadás: 2018. június 6., szerda, 17 óra (az előadás vége: 19 óra 20 perc) Helyszín: Erkel Színház

A jegyekre pályázhat minden olyan 8 – 14 éves tanuló, illetve ilyen korú iskolai csoport, aki/amely az alábbi pályázati feltételek mindegyikének megfelel:

  • szociálisan hátrányos helyzet,
  • kiemelkedő tanulmányi eredmény,
  • kiemelt érdeklődés a zene és általában a művészetek iránt.

Szülők, kísérők csak korlátozott számban kaphatnak jegyet (1 kísérő/10 gyermek)

A pályázat formája: kitöltött pályázati űrlap, elektronikus vagy postai úton benyújtva. Kérjük, az űrlapot számítógéppel vagy kézzel, nyomtatott nagybetűvel töltsék ki.

A pályázat beérkezési határideje: 2018. május 25., éjfél JELIGE: „Hófehérke” Postacím: 1066 Budapest, Teréz krt. 24., vagy e-mail: Wendler.Baross@gyermekmento.hu Kérjük, hogy vidéki intézmények csak akkor pályázzanak, ha meg tudják oldani az utazást. A nyertesek kiértesítési határideje: 2018. június 1. A pályázati űrlapok és részletes információ a www.gyermekmento.hu weboldalon található.

Gyerekek pályázhatnak

„Milyen kérdést intéznék a miniszterekhez, ha képviselő lennék?”

Az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázatot hirdet gyermekintézmények számára a Gyermekek Világnapja alkalmából. A nyertes gyermekek részt vehetnek ősszel a VIII. Gyermek- és Ifjúsági Országgyűlés ülésén a Parlamentben.

Pályázni egyénileg, illetve 20 fős csapatokkal lehet, 8-18 év közötti fiatalok részvételével.

A pályázat formája: a tervezett kérdések leírása és azok indoklása, min. egy A4 oldal terjedelemben, elektronikus vagy postai úton benyújtva.

A pályázat beérkezési határideje: 2018. június 1.
JELIGE: „Ha képviselő lennék…” Postacím: 1066 Budapest, Teréz krt. 24.,
vagy e-mail: Wendler.Baross@gyermekmento.hu A nyertesek kiértesítési határideje: 2018. szeptember 7. Kérjük, csak azok a személyek és intézmények pályázzanak, akik a korábbi években még nem vettek részt ezen az eseményen. A pályázatokkal kapcsolatos részletes információ a www.gyermekmento.hu weboldalon található.

 

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Biztonságos internet pályázat iskolásoknak

Pályázat iskolásoknak: A jobb internet veled kezdődik!

Biztonságos Internet Nap 2018 – Alkoss, csatlakozz, tiszteld a másikat: A jobb internet veled kezdődik …

Vélemény, hozzászólás?