Így lőj hibátlan szelfit a nyaraláson

A közösségi média, a szelfik, a gondolataink megosztása az ismerőseinkkel, képes javítani a közérzetünkön akkor is, ha éppen rossz passzban vagyunk. A szelfi mára a mindennapjaink része lett, naponta több tucatot pakolunk fel a közösségi média felületeire. Természetesen mindenki a legjobb arcát szeretné mutatni ezeken a képeken, sokszor mégsem sikerül. Tippjeink révén a nyaraláson készült szelfijeid jobbak lehetnek, mint valaha.

Emeld ki

A jó smink nem fedi vakolat-szerűen az arcod, ugyanakkor képes kihangsúlyozni azokat a vonásokat, amikre büszke vagy. Egy természetes, visszafogott make up, egy kis korrektor a tökéletlenségek elfedésére, pici púder és leheletnyi pirosító, rúzs, szempillaspirál, és már kész is a fotogén-kombináció.

Ne a háttér legyen a lényeg, hanem te

A készülő szelfi hátterét érdemes óvatosan kiválasztani, a túlzsúfolt, mozgalmas, színes háttér elvonhatja a figyelmet rólad. Válassz egyszínű, monoton hátteret.

Fényekre fel

A lámpa és a reflektorok fénye helyett, törekedj arra, hogy a képeid természetes fényben készüljenek. Így a végeredmény is sokkal természetesebb lesz.

Fontos szempont

Az előnyös szelfihez nem árt szemmagasságba tennünk a telefonunkat vagy a fényképezőgépünket, akár szelfibottal, akár önkioldóval fotózunk.

Felejtsd el a csücsörítést

Az erőltetett manöken pózok helyett törekedj egy mosollyal a természetes összhatásra. Egy vicces történet, egy nevettető helyzet segít, hogy vicsorítás helyett igazi pozitív mosolytól ragyogjon fel az arcod.

Forrás: Life.hu

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Egészségvédő szokások, melyekkel optimalizálhatod az immunvédelmed

Az egészséges életmód szakértői szerint az immunrendszer erősítése holisztikus megközelítést igényel. Ahogy egy diéta sem …

Vélemény, hozzászólás?