Bizarr balesetek A szürke 50 árnyalata miatt

Londonban megszaporodtak a balesetek A szürke 50 árnyalata miatt.  E. L. James regénye nem csak könyvalakban kavart nagy port, de a belőle készült film vetítése óta egyre több és egyre bizarrabb dolga akad a londoni tűzoltóságnak.

bizarr-a-szurke-otven-arnyalata-egeszsegugyelet-nagy

A film londoni vetítésével szinte azonos időben ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a bilincsek és a kötelek iránt. A tűzoltók számtalan olyan esethez kell kimenniük, ahol meglehetősen kínos helyzetben rekedt testrészeket kénytelenek kiszabadítani szorult helyzetükből.

A pontos részleteket figyelmeztetés gyanánt fotókkal ellátott twitter-üzenetekben osztják meg a londoni nyilvánossággal. Az „eseményt” A vörös 50 árnyalata címmel látták el. A fotókon természetesen nem a pajzán testrészek, és nemi szervek kapnak helyet, hanem azok a különféle eszközök, amelyek a „balesetet” okozták, és amiknek a használatát A szürke 50 árnyalata című film ihlethette.

Szerepel a képek között egy klasszikus kenyérpirító és egy kiürült ásványvizes flakon is, amikből egy beszorult férfi nemi szervet kellett kiszabadítaniuk a tűzoltóknak.

A riasztások jó részét a helytelenül alkalmazott péniszgyűrűk okozzák, de ezen kívül számos bizarr helyzetet szült már az említett könyvért és filmért lelkesedők tábora.

Wavita.hu a Walmark webáruháza
Hirdetés

Nézd meg ezt is

Érdekességek az emberi szemről

A szemünk olyan, akár egy kamera, ami „felveszi” a külvilágot az agy számára. Ez az …

Vélemény, hozzászólás?